Yanas SanasTeam Yanas Sanas

Wie zijn wij?

Wij, Robinson Greve Ormeño, geboren in de Chileense hoofdstad Santiago, en Dennis Scheijvens, geboren in Brunssum, van Yanas Sanas, doen al jarenlang onderzoek naar hoe het onbewuste deel van de psyche bij de mens werkt. Onze interesse heeft ertoe geleid dat we verschillende studies hebben gevolgd, waaronder Jungiaanse psychologie, gedragspsychologie en kosmologie, en dit is inmiddels al 20 jaar onze passie.

Onze missie is om mensen aan te moedigen hun bewustzijn op een concrete en veilige manier te verruimen, zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Wij geloven in de enorme potentie die verscholen ligt in de kern van de menselijke psyche. Bovendien zijn we van mening dat deze kracht toegankelijk is voor iedereen.

Dankzij 20 jaar ervaring in het behandelen van mensen en het geven van meditatietrainingen hebben we de capaciteit ontwikkeld om vele lagen van de psyche te doorgronden en te duiden. Als zieners hebben wij de gave om informatie en inzichten te verkrijgen die normaal gesproken buiten het bereik van de normale zintuigen liggen. We hebben deze expertise verworven dankzij onze inspanningen op het gebied van onderzoek, training en behandeling. Yanas Sanas is ontstaan omdat we graag onze kennis van de Psychomatrix willen delen.

Ons ontwikkelde talent als ziener stelt ons in staat om jou als cliënt te voorzien van waardevol inzicht, begeleiding en heling op basis van onze waarnemingen. Dit geeft ons de specialiteit en het vermogen om efficiënt triggers met eigen belevingen en beschermingsmechanismen op te sporen en te transformeren die zijn ontstaan in jouw leven of die je hebt overgenomen van je ouders of voorouders. Door triggers en beschermingen te transformeren, kom je eigenlijk tot de kern en tot een dieper besef van jezelf en het ontwikkelen van je bewustzijn.

Ons Team

Dennis is beschikbaar van woensdag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Op woensdag in zowel Veldhoven als Brunssum, en op donderdag en vrijdag in zijn praktijk aan huis in Brunssum. Dennis geeft ook online coaching sessies op woensdag, donderdag en vrijdag.

Robinson biedt één op één coaching en trainingen aan op donderdag en vrijdag in Veldhoven. Daarnaast is Robinson online beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.

Coach en Mental Trainer
Founder Yanas Sanas

Coach en Mental Trainer
Founder Yanas Sanas

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Adres Veldhoven
De Run 4318 unit J
5503 LN Veldhoven

Adres Brunssum
Hazelaar 55
6444 DM Brunssum

Contact

06 293 755 32 (Dennis)
06 437 091 67 (Robinson)
info@yanas-sanas.com