Yanas SanasSanas Sound Recovery

sanas sound recovery healing

Welkom bij Sanas Sound Recovery: Een Magische Reis naar Innerlijke Rust en Harmonie.

Welkom bij onze Sanas Sound Recovery (Sound Healing) – een twee uur durende reis waarin we de kracht van meditatie combineren met de magie van klankschalen om je te begeleiden naar een diepere staat van ontspanning en welzijn. Sanas Sound Recovery is een holistische benadering van welzijn die gebruikmaakt van de genezende kracht van meditatie, kristallen, geluid, muziek en geuren.

Sanas Sound Recovery is niet alleen aangenaam voor de oren, maar kan ook voelbaar zijn in het lichaam door de trillingen. Omdat ons lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat, hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. Hierdoor kun je loskomen van lading, zodat energie weer vrij kan stromen.

Onze Sanas Sound Recovery biedt een breed scala aan voordelen voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Hier zijn enkele mogelijke voordelen:

Stressvermindering: De rustgevende klanken van klankschalen kunnen helpen stress en spanning te verminderen, waardoor een gevoel van kalmte ontstaat.

Verbeterde Slaapkwaliteit: Klankschalen kunnen een ontspannend effect hebben, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en een diepere slaap.

Bevordering van Diepe Ontspanning: Klankschalen produceren geluidsgolven die resoneren met het lichaam, waardoor diepe ontspanning ontstaat.

Bevordering van Creativiteit: De ontspanning die ontstaat tijdens sound healing kan de creatieve denkprocessen stimuleren.

Neem deel aan een van onze Sanas Sound Recovery-sessies die plaatsvindt op:

Wees er snel bij, want er zijn slechts 14 plaatsen beschikbaar! Gun jezelf deze unieke ervaring en reserveer nu jouw plek voor de Sanas Sound Recovery. Laat stress achter je en omarm de rust en vernieuwing die deze bijzondere groepssessie biedt.

 

Copyright © 2024 Yanas Sanas – De nieuwe psychologie en kennis van de Psychomatrix. Alle rechten voorbehouden.