Yanas SanasMBM-Cosmayah Training

meditatie training

Ontdek de kracht van het vuur element en laat je doelen sneller materialiseren!

Ontwaak je innerlijke vuur en bereik je volle potentieel! Het vuurelement toont je ambities, passies en innerlijke kracht. Stem je vuurelement af op je passiekracht, waardoor je doelen krachtiger kunt initiëren en bereiken. Activeer en verbind je vuurelement met het tweede veld van het EFFI-Kwantum-Creatieveld, ook bekend als het Resolute veld van EFFI. Ontdek de versterkende kracht van vuur in jezelf en laat je doelen sneller materialiseren!

Grijp nu de kans om de kracht van het vuurelement in jezelf te ontdekken tijdens onze meditatietraining.

Het vuurelement symboliseert passie, intuïtie, gedrevenheid, overgave, expressie, wilskracht, grenzen verleggen, enthousiasme, bezieling, levenslust en vrijheid. Vuur transformeert en creëert energie.

Het geeft ons warmte en licht, en staat voor passie. Vuur is de actieve kracht die door elk levend wezen stroomt en heeft de drang om dingen in gang te zetten.

Het is het element van de wil, de levenskracht; je kunt ermee initiëren (dingen op gang zetten) en versterkt je intentiekracht om actie te ondernemen. In je psyche staat vuur voor visie, avontuur en het trotseren van uitdagingen.

Tijdens deze training kun je leren hoe je deze kracht kunt activeren en in balans kunt brengen, zodat je met meer enthousiasme, vreugde en vastberadenheid door het leven kunt gaan. Kom en ontdek hoe je het vuur in jezelf kunt laten stralen!

Tijdens deze twee terugkomdagen ga je je vuurelement en passiekracht activeren en verbinden met het Resolute veld van EFFI (Eternal First Field of Intelligence), waar het element vuur actief is.

Wij nodigen je uit om mee te doen aan de Cosmayah-training van twee avonden. Je ontvangt één mp3-bestand met de stem van Dennis en één mp3-bestand met de stem van Robinson om thuis verder te oefenen met het element vuur.

 

Donderdagavond:

Meld je hier aan voor de MBM-Cosmayah meditatietraining van 2,5 uur, die plaatsvindt op twee donderdagavonden op 6 en 13 juni 2024.

 

Vrijdagavond:

Meld je hier aan voor de MBM-Cosmayah meditatietraining van 2,5 uur, die plaatsvindt op twee vrijdagavonden op 7 en 14 juni 2024.

Locatie: De Run 4318 in Veldhoven.

 

MBM Cosmayah meditatietraining

Ontdek ons YouTube-kanaal waar je informatieve video’s kan zien.